e-steptochten

Steptochten vanuit een landelijke omgeving

Bij Green Adventurezz kun je een elektrische step huren voor 1,25, 2,5 of 4 uur. Kies jij ervoor de omgeving zelfstandig te verkennen of ga je toch voor een van onze steproutes? Je hebt het zelf voor het zeggen. Onze thuisbasis ligt midden in de natuur op een mooie plek in het buitengebied. De ideale startplaats voor een toertocht door een prachtig stukje Brabant dus! De maximale snelheid van onze steps is 25 km per uur en met een volle accu rijd je zo’n 50 km, wat neerkomt op ruim 2 uur stepplezier. De step is gemakkelijk bedienbaar en berijdbaar, zodat je al je energie kunt gebruiken om te genieten van het mooie landschap met kleinschalige bosgebieden en gastvrije dorpen, afgewisseld met akkers en weilanden.

Steptochten in het Land van Cuijk

–    Steptocht 2,5 uur
In onze 2,5 uur durende steptocht ontdek je, aan de hand van een routekaart, de mooiste plekjes in het Land van Cuijk. Je start bij ons in het mooie Gassel, een klein dorpje met onder andere molen Bergzicht. Je brengt ook een bezoek aan het pittoreske stadje Grave. Met de step kom je langs de Maaspoort, het strafpaard, de kanonnen en het oude stadhuis. Onderweg zorgen wij ervoor dat je een kop koffie en wat lekkers krijgt. Een ritje op onze step is altijd een unieke ervaring met je vrienden, gezin, familie of collega’s!

–    Steptocht 1,25 uur
Vind je een 2,5 uur durende tocht te lang, dan spreekt onze verkorte route je vast aan. De 1,25 uur durende tocht voert je, aan de hand van de routekaart, langs de mooiste plekjes in het Land van Cuijk. Je vertrekt vanuit Gassel en vertrekt van hieruit naar het karakteristieke vestingstadje Grave. Onze korte steproute brengt jou en je vrienden, familie of collega’s gezelligheid, natuur, historie én een kop koffie met een lekkers. En dat allemaal in ruim een uur!

Starttijden steptochten
– 10.30 uur (hele jaar door)
– 14.15 uur (hele jaar door)
– 18.00 uur (in de lente en de zomer)

Prijzen steptochten

Toertocht 1,25 uur inclusief koffie en wat gezonds: € 25,00 p.p. (incl. btw).
Toertocht 2,5 uur inclusief koffie en wat gezonds: € 35,00 p.p. (incl. btw).
Borg: € 50,- per e-step, met een maximum van € 250,00 per boeking.

Steptocht combineren met andere activiteiten?

Een toertocht met onze e-step is geschikt voor iedereen die op een bijzondere, gezellige en groene manier Brabant wil leren kennen. Wil je het steppen combineren met een bezoek aan het museum, een leuke activiteit of lekker eten onderweg? Kijk dan eens bij onze samengestelde arrangementen. Zo wordt je dagje uit nog leuker.

Op al onze steptochten en arrangementen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

GREEN ADVENTUREZZ    Kapellaan 9     5438 NN    Gassel    Tel: 0620-131169
rss
Карта