De e-step

Milieuvriendelijk en geluidloze e-step

Onze e-step is een trendy, milieuvriendelijk en geruisloos vervoersmiddel. Met een opgeladen accu overbrug je een afstand van zo’n 50 km, met een maximale snelheid van 25 km per uur. Op deze elektrische step geniet je van de natuur en de omgeving zonder CO₂ uit te stoten. Ideaal dus als je verantwoord bezig wilt zijn!

Origineel groepsuitje voor jong en oud

Steppen op de e-step is voor alle leeftijden. Iedereen vanaf 16 jaar kan het, je hoeft geen rijbewijs te hebben en geen helm op. De step is overal te gebruiken en doordat hij een kenteken heeft, mag je er gewoon de weg mee op. Je kiest zelf of je wel of niet gebruikmaakt van de hulpmotor en ook door de lage opstap is rijden op de elektrische step voor iedereen gemakkelijk. Neem dus gerust je hele familie of al je collega’s mee!

Steppen met of zonder hulp

Steppen op onze e-step is heel eenvoudig. Je begint gewoon met steppen en daarna bedien je de elektrische hulpmotor met een gashendel waarmee je de snelheid regelt. Je kunt ook steppen zonder de hulpmotor te gebruiken, op die manier ben je zelf wat actiever. Opgestapt en onderweg? Dan hoef je alleen nog maar te genieten van een onvergetelijke rit. En een terrasje onderweg natuurlijk.

GREEN ADVENTUREZZ    Kapellaan 9     5438 NN    Gassel    Tel: 0620-131169
rss
Карта